Dalia Quartet
Iván Martín, piano
Ander Perrino, contrabaix
Obres de Haydn, Beethoven i Schubert
icon day nDiumenge 19 d'agost, 21:00 h
ticket CB
 
#QuintetTruita
#MúsicaCambra
#GreatestHits
icon program nRepertori
 
Joseph Haydn
Quartet per a cordes en fa menor, op. 20/5, Hob. III:35
 
Ludwig van Beethoven
Sonata per a piano n. 14 en do sostingut menor "Clar de lluna", op. 27/2
 
Franz Schubert
Quintet per a corda i piano en la major "La truita", D. 667
PostalCambra 600x850
Dalia Quartet 1200x600
Dalia Quartet 600x600

Dalia Quartet

Oleguer Bertran i Elena Rey, violins | Anna Puig, viola | Erica Wise, violoncel

Format per quatre músics de trajectòries diverses que decideixen unir-se per poder aprofundir en el repertori cambrístic. Tots quatre compaginen el quartet amb una carrera orquestral consolidada que els ha acabat vinculant a conjunts com la Mahler Chamber Orchestra, Lucerne Festival Orchestra, Camerata Bern, Da Camera, Dortmunder Philharmoniker, o l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Després dels concerts de presentació a Barcelona i Cervera l'any 2014 i malgrat la seva curta trajectòria, el Dalia Quartet ja ha actuat en festivals i sales tan significatives com la Schubertìada de Vilabertran, Enclave de Cámera d'Ourense o l'Auditori de Barcelona; els seus compromisos futurs inclouen els debuts al Petit Palau, a l'Auditori de Girona dins del cicle d'Ibercàmera, a la Fundación Juan March (Madrid) a la Sociedad Filarmónica de Bilbao i a Sofia (Bulgaria).

Ivan Martín 600x600

Iván Martín

Iván Martín és ara per ara reconegut per la crítica i el públic com un dels pianistes més brillants de la seva generació dins i fora de les nostres fronteres. Col·labora amb pràcticament la totalitat de les orquestres espanyoles i visita amb regularitat les sales de concert més prestigioses del món com són Berliner Konzerthaus, Berliner Staatsoper, Berliner Philharmonie, Dortmund Konzerthaus, Amsterdam Concertgebouw, Salle Pleyel de París, Carnegie Hall de Nova York o Beijing National Center for Performing Arts. Futurs compromisos inclouen presentacions en EUA, Canadà, Alemanya, Àustria, Suïssa, Itàlia, Regne Unit, Argentina i Xina, en recital i col·laborant amb diverses orquestres i directors.

Ander Perrino c Alberto Cabello 600x600

Ander Perrino

Va néixer a Vitòria-Gasteiz el 1986. Va començar a rebre classes de piano a l'edat de 7 anys i va començar a estudiar contrabaix amb 12 anys al Conservatori de Música Jesús Guridi de Vitòria-Gasteiz. Amb 16 anys va entrar a formar part de la Jove Orquestra d'Euskadi, sent el membre més jove de la formació, i el 2010 va fer el seu debut com a solista al costat de l'Orquestra Simfònica d'Euskadi, interpretant el Divertimento per a contrabaix i orquestra de Nino Rota. És el primer contrabaixista espanyol a tocar amb la Filharmònica de Berlín, així com el primer instrumentista de corda espanyol a ser integrant de la prestigiosa Orchester Akademie der Berliner Philharmoniker. Des d'agost de 2013 forma part de la Mahler Chamber Orchestra, obtenint la plaça fixa al febrer de 2015. Des de Març de 2015 Ander Perrino és el contrabaix solista de la Deutsches Symphonie-Orchester Berlin.

 
icon down nDescarregar el programa