ticket CB
Òscar Dalmau, guió i presentació
Lara Fernández, viola
Noelia Rodiles, piano
Pere-Andreu Jariod, assessor musical i guió
Clàssics prodigiosos.
Un viatge per les composicions de nens prodigi
Concert familiar
Diumenge 1 de setembre 12 h - 17 h
sold out
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
Us imagineu Schubert de nen? O Mozart? O Mendelssohn? Sabem que eren nens prodigi, però, també eren entremaliats? En aquest concert pensat per a gaudir en família, escoltarem la música d'aquests i altres petits compositors i els coneixerem una mica millor gràcies a Òscar Dalmau, que ens explicarà algunes de les seves aventures.
Concert familiar. Recomanat a partir dels 8 anys.
 
icon programRepertori
 
Clàssics prodigiosos
Un viatge per les composicions de nens prodigi
 
Òscar Dalmau
Òscar Dalmau

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Des de fa quinze temporades copresenta i codirigeix el programa radiofònic d'humor «La competència» (RAC1, Premi Ondas 2013). Ha treballat a TV3 presentant programes com «El gran dictat», «La nit dels Òscars», posant la veu en off a «Caçadors de bolets» i escrivint guions per al «Polònia» i «Crackòvia». També ha presentat el programa sobre disseny «Helvètica» a TVE i ha escrit sobre arquitectura, una de les seves passions. És autor dels quatre volums de «Pop a la catalana», recopilatoris musicals que recuperen el llegat de la música pop cantada en català durant els anys 60 del segle passat. Actualment presenta al canal infantil 3XS «Els contes de la Pinya» (Premi Zapping 2024), un programa de televisió on explica contes clàssics en veu alta. També ha escrit dos llibres infantils: «La Bel i el Biel» (Penguin Random House) i «Els contes de la Pinya» (La Galera).

Lara Fernández
Lara Fernández

Estudia a Sòria i Madrid i continua la seva formació a Saragossa i a la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlín. Ha rebut, entre d'altres, el Primer premi en el 80è Concurso de Jóvenes Intérpretes de España. En l’apartat de música de cambra, ha estat semifinalista en el Concurs de Ginebra i ha guanyat el primer premi de la Irene Steels-Wilsing Competition (Heidelberg, 2018). Ha rebut beques d’IberCaja, el Govern d’Aragó i la Irene Steels-Wilsing Stiftung. Ha actuat en importants sales i festivals d’Europa i Àsia, formant part d'orquestres com la Joven Orquesta Sinfónica de Castilla y León, BCN216, l'Aurora Orchestra Festival i la Orquesta de Cámara Reina Sofía. Com a solista ha actuat amb l'Orquestra Do Norte, la Madrid Sinfonietta Orchestra o la Musethica Orchestra Festival. Des del 2016 és membre del Cosmos Quartet, formació que forma part de l’Academia European Chamber Music Academy.

Noelia Rodiles
Noelia Rodiles

Noelia Rodiles va estudiar als conservatoris de música d'Avilés, Madrid i Berlín, i va completar els seus estudis a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía. La seva trajectòria musical inclou actuacions a les principals sales de concerts espanyoles, des de l'Auditorio Nacional de Música de Madrid fins al Teatro Real, l'Auditorio de Saragossa, l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana o l'Auditori de Palma, i en festivals com la Schubertíada, el Festival de Música y Danza de Granada o la Quincena Musical Donostiarra. Així mateix, ha tocat a Alemanya, Mèxic, Itàlia, França, Polònia, Tunísia, Bolívia o Jordània. Com a solista, ha treballat amb l'Orquesta Nacional de España, l'Orquesta de RTVE, l'Orquesta Sinfónica de Querétaro (Mèxic), The Soloists of London o la Heinrich Heine Symphoniker de Düsseldof, entre altres orquestres.