ticket CB
Florian Stoertz, baríton
Aleksandra Myslek, piano
 
Eva Zalenga, soprano
Teodora Oprisor, piano
 
Lieder de Schubert i d'altres
Artistes “Lied the Future” 2024: Acadèmia Johann Martin Kränzle
icon dayDimecres 28 d'agost 18 h
sold out
LiedTheFuture
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
La carrera com a cantant del baríton Johann Martin Kränzle és ben coneguda, però no és tan conegut el seu vessant com a pedagog, que exerceix des de fa més de trenta anys amb cursos i masterclasses a les principals universitats alemanyes i, molt especialment, al Brasil, on duu a terme un projecte molt personal. Kränzle és el tutor dels duos formats per Florian Stoertz i Aleksandra Myslek i per Eva Zalenga i Teodora Oprisor, que en aquest concert presentaran la feina feta durant tot el curs i, molt especialment, durant la setmana prèvia.
 
icon programRepertori
 
Lieder de Schubert i altres
 
Florian Stoertz
Florian Stoertz

Florian Stoertz va guanyar el 2023 la Händel Singing Competition, la Helmut Deutsch Song Competition i el Prix de mélodie al Concours international de Chant-Piano Lili et Nadia Boulanger. Florian ha ofert recentment recitals a la Salle Cortot i al Wigmore Hall, així com als Festivals de Zeist i Leeds. Aquesta temporada debutarà al costat del pianista Helmut Deutsch al Festival Internacional de Música Zell am See. Els seus papers d'òpera inclouen, entre d'altres, Bartolo (Le nozze di Figaro), Masetto i Commendatore (Don Giovanni). Florian va ser membre del Britten Pears Young Artist Programme i va estudiar a la Royal Academy of Music de Londres, on va rebre els primers premis tant pels recitals d'òpera com de cançó. Originari de Trèveris (Alemanya), actualment està establert a Londres.

Eva Zalenga
Eva Zalenga

Nascuda a Biberach (Baden-Württemberg), va rebre les seves primeres lliçons de cant molt jove. Als catorze anys va fer els primers concerts en solitari i va rebre un premi "Jugend musiziert". Va estudiar a Dresden i Leipzig; la seva formació es complementa amb classes magistrals amb Vesselina Kasarova, Rudolf Piernay, Christine Schäfer i Hedwig Fassbender, entre d'altres. Eva Zalenga és guanyadora del SWR Junge Opernstars 2023, concurs en el que va rebre també l'Emmerich Smola Förderpreis i el Premi d'Orquestra de la Deutschen Radio Philharmonie. També el 2023 va guanyar el Concurs Internacional de Música de Viena. Ha debutat recentment com a Sophie (Werther) i Adele (Die Fledermaus) i és membre de les companyies d'òpera dels teatres de St. Gallen i Regensburg. Apassionada de la cançó, aviat es publicarà el seu CD de debut,amb la pianista Doriana Tchakarova, que inclou enregistraments d'estrenes i de peces romàntiques poc gravades.

Aleksandra Myslek
Aleksandra Myslek

Va iniciar la seva carrera com a solista i va guanyar diversos concursos nacionals i internacionals, incloent-hi el Concurs Internacional Robert Schumann a Polònia i el Concurs Internacional Frédéric Chopin a Hongria. Després de guanyar dos dels premis de cambra a la Royal Academy of Music de Londres, Aleksandra es va establir com a músic de cambra. És pianista al Trinity Laban Conservatoire i a la Guildhall School of Music & Drama, així com convidada habitual de la Royal Academy of Music, on treballa com a acompanyant i tutora de piano i de formacions de cambra. Durant la temporada 2023-24 és membre del programa Britten Pears Young Artist. 2024 és també l'any del seu debut al Carnegie Hall com a participant en el Renée Fleming Song Studio.

Teodora Oprisor
Teodora Oprisor

Apassionada pel repertori de cançó, la pianista romanesa Teodora Oprișor ha fet recitals en sales i festivals com el Wigmore Hall, la Pierre Boulez Saal o el LIFE Victoria Festival. Després d'haver estudiat interpretació de piano a la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar, va cursar el màster en acompanyament de piano a la Royal Academy of Music de Londres. Ha format part de la Heidelberger Frühling Liedakademie, l'Acadèmia Orsay-Royaumont i el programa Live Music Now. Teodora actua regularment amb el baríton Michael Arivony; junts van guanyar el 1r premi al concurs Student LiedDuo de Groningen el 2020 i el 3r premi al concurs Das Lied de Heidelberg el 2019. Teodora està establerta a Sant Sebastià, on és la pianista de l'Orfeón Donostiarra.

 
 

 

Els músics son becats del programa "Lied the Future" patrocinat per la Fundació Banc Sabadell

Banc Sabadell Fundació