ticket CB
Malin Byström, soprano
Magnus Svensson, piano
Cançons de Fauré, Duparc, Viardot, Poulenc, Chaminade, Berg, Rangström i Weill
Dimecres 28 d'agost 20:30 h
sold out
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
La soprano sueca Malin Byström ha preparat per al seu debut a la Schubertíada un programa que recorre la mélodie des dels primers autors del gènere fins a les primeres dècades del segle XX, època a la qual continuarem a la segona part, ara amb compositors alemanys i el suec Ture Rangström.
El compositor destacat
Les cançons de Ture Rängström (1884 - 1947) destaquen pel seu caràcter tardoromàntic i les seves melodies àmplies i envolupants. Poc interpretat fora de Suècia, aquest concert ens ofereix la possibilitat de descobrir-lo.
 
icon programRepertori
 
Gabriel Fauré
Clair de lune, op. 46/2
Notre amour, op. 23/2
Henri Duparc
Au pays où se fait la guerre
Le manoir de Rosemonde
La vie antérieure
Chanson triste
Extase
L’invitation au voyage
Pauline Viardot
Sérénade
Francis Poulenc
Les chemins de l’amour
Cécile Chaminade
L’été
Alban Berg
Sieben frühe Lieder
Ture Rangström
Pan
Den enda stunden
Bön till natten
Vingar i natten
Kurt Weill
Je ne t’aime pas
Youkali
 
Malin Byström
Malin Byström

Malin Byström va estudiar a l'Operahögskolan d'Estocolm. El 2018 va rebre el premi a la millor cantant femenina als International Opera Awards pel seu debut com a Salome. Ha interpretat, entre d'altres, els papers de Marie (Wozzeck), Elsa (Lohengrin), The Woman (Erwartung), Minnie (La fanciulla del West), Rusalka, Donna Elvira i Donna Anna (Don Giovanni), Mathilde (Guillaume Tell), Marguerite (Faust), Elisabeth de Valois (Don Carlos), Jenůfa, La Mariscala (Der Rosenkavalier), Fedora, Tosca o Desdemona (Otello), en teatres d'òpera com la Dutch National Opera, el Teatro Real, la Wiener Staatsoper, la Royal Opera House, la Metropolitan Opera House, la Deutsche Oper Berlin o l'Òpera de San Francisco. A les sales de concerts, Malin Byström ha cantat Elias de Mendelssohn, la Simfonia n. 9 i la Missa Solemnis de Beethoven, Peer Gynt de Grieg o la Missa en do menor de Mozart.

Magnus Svensson
Magnus Svensson

Magnus Svensson és reconegut com un dels principals acompanyants escandinaus, col·laborant amb cantants com Dorothea Röschmann, Nina Stemme, Christophe Prégardien, Malin Byström, Benjamin Appl, Miah Persson o Irène Theorin, així com estrelles emergents com Christina Nilsson i Johanna Wallroth. És convidat com a solista, músic de cambra i acompanyant en els principals auditoris i festivals d'Escandinàvia, Europa i els Estats Units. És un programador molt respectat, i és responsable del prestigiós cicle de lied del Konserthuset, a Estocolm. És editor musical a la Reial Acadèmia Sueca de Música des de 2012 i des de llavors ha publicat més de 750 noves edicions de música sueca. Imparteix classes a la Reial Acadèmia de Música d'Estocolm, així com a l'Acadèmia de Música i Òpera de la Universitat Mälardalen.