Katja Maderer, soprano
Amadeus Wiesensee, piano
Lieder de Schubert, Duparc i Liszt
 
Jonas Müller, baríton
Anna Gebhardt, piano
Lieder de Schubert i Schumann
Acadèmia Christoph Prégardien
icon dayDivendres 18 d'agost 18:00 h
ticket
sold out
LiedTheFuture
 
 
 
icon programRepertori
 
Katja Maderer, soprano & Amadeus Wiesensee, piano
 
Franz Schubert
Die junge Nonne, D. 828
Der Fischer, D. 225
Auf dem See, D. 543
Im Frühling, D. 882
Henri Duparc
Phidylé
Franz Liszt
Vergiftet sind meine Lieder, S. 289/3
Im Rhein im schönen Strome, S. 272/2
Die Loreley, S. 273/2
Jonas Müller, baríton & Anna Gebhardt, piano
 
Franz Schubert
Drang in die Ferne, D. 770
Der Geistertanz, D. 116
Willkommen und Abschied, D. 767
Totengräbers Heimwehe, D. 842
Robert Schumann
Wanderlied, op. 35/3
Der Spielmann, op. 40/4
Die Löwenbraut, op. 31/1
Schöne Wiege meiner Leiden, op. 24/5
 
Katja Maderer
Katja Maderer

Katja Maderer va guanyar el 2020 el Bundeswettbewerb Gesang de Berlín i el 2022 va rebre, juntament amb el seu company de duo Amadeus Wiesensee, el premi especial a la millor interpretació de lied contemporani a l'Internationaler Wettbewerb für Liedkunst de Stuttgart. La jove soprano ja ha ofert concerts de concerts a l'Europäische Wochen de Passau, al MusikfestION de Nuremberg i a la Kammermusikwoche de Tabea Zimmermann i la Liedwoche de Christian Gerhaher a l'Schloss Elmau. També forma part del programa “Lied the Future”, impulsat per l'Associació Franz Schubert de Barcelona amb el suport de la Fundació Banc Sabadell; aquest programa li facilita concerts i classes magistrals a Espanya. Katja Maderer va completar la seva llicenciatura en cant amb la professora Christiane Iven a Munic i ara continua els seus estudis a la classe del professor Lars Woldt.

Jonas Müller
Jonas Müller

Va néixer a Deggendorf el 1999. Com a solista, posa el focus en el lied, amb el suport de la seva estreta col·laboració amb el pianista Gerold Huber. Jonas Müller és becari de la Liedakademie de la Heidelberger Frühling sota la direcció de Thomas Hampson. Des de 2022 assisteix a la classe de Lied de la Hochschule für Musik und Theater de Munic amb el professor Christian Gerhaher. El maig de 2021 va fer el seu debut operístic com a Papageno (La flauta màgica) en una producció a la HMT de Munic; el 2022 va cantar el comte Almaviva (Le nozze di Figaro) i Lubano (Der Stein der Weisen). Des del 2021 és becari a la Yehudi Menuhin Live Music Now i a la Fritz Wunderlich Gesellschaft; el mateix any va rebre una beca de la Fundació Hans und Eugenia Jütting. Durant la temporada 2022/23 és becari de la Fundació Thomas Gotthold Greinwald.

Amadeus Wiesensee
Amadeus Wiesensee

Nascut el 1993, va debutar als dotze anys amb l'Orquestra de la Ràdio de Munic. El 2019, el Süddeutsche Zeitung va qualificar la seva interpretació del Trio amb piano n. 1 de Brahms com a “poètica i captivadora, de primera classe”, mentre que el Münchner Abendzeitung el nomenava “Estrella cultural de l'any” en la categoria de música clàssica. Ha actuat, entre altres llocs, al Festival de Mecklemburg-Pomerània Occidental, el Festival de Piano del Ruhr, el Festival de Música de Slesvig-Holstein, el Festival de Música del Rheingau i el Festival Mozart de Würzburg. L'any 2021 va ser guardonat amb el Kunstförderpreis de Baviera. Durant la temporada 2021/22 va ser el primer artista resident de la Beethoven-Haus de Bonn, va debutar a la Frauenkirche de Dresden, al Festival Beethoven de Bonn, a la Glocke de Bremen i a l'Schloss Elmau amb les Variacions Goldberg.

Anna Gebhardt
Anna Gebhardt

Després d'haver cursat estudis preliminars a la Hochschule für Musik und Theater de Munic, va estudiar-hi piano amb la professora Silke Avenhaus, i amb el professor Bernd Glemser a Würzburg. Actualment, assisteix a Munic a la classe d'Interpretació de Lied dels professors Christian Gerhaher i Gerold Huber. Ha obtingut nombrosos premis a diversos concursos, com ara el segon premi al Concurs Harald-Genzmer. Ha actuat al Swiss Chamber Music Festival i al cicle de concerts Espresso-Konzerte a la Konzerthaus de Berlín, i col·labora amb els concerts per a nens de l'Òpera de Baviera. Ha rebut consells musicals de Brigitte Fassbaender (a la Schubertíada Schwarzenberg) i d'Ian Bostridge. Ha estat becada en diverses ocasions pels programes Deutschlandstipendium i Yehudi Menuhim-Live Music Now. Així mateix, imparteix classes al Leopold-Mozart-Zentrum de la Universitat d'Augsburg.

 
 
 
 
 

Els músics son becats del programa "Lied the Future" patrocinat per la Fundació Banc Sabadell

Palau de la Música