ticket CB
Kit Armstrong, piano
Obres de Liszt
Diumenge 25 d'agost 19:30 h
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
Després del seu debut a Vilabertran el 2021 interpretant les Variacions Goldberg, Kit Armstrong torna a la Schubertíada amb un programa íntegrament dedicat a Franz Liszt que comença amb una obra poc habitual als escenaris, el Tercer any de pelegrinatge.
L'obra destacada
Les vint-i-sis peces compostes al llarg de quaranta anys que formen els Anys de pelegrinatge constitueixen, probablement, l'obra més transcendent de Franz Liszt. El Tercer any, que recull els seus últims anys compositius, commou pel seu caràcter auster i contemplatiu.
 
icon programRepertori
 
Franz Liszt
Anys de pelegrinatge, tercer any, S. 163
Deux légendes, S. 175
 
Kit Armstrong
Kit Armstrong

Des que Kit Armstrong va entrar a l'escena musical internacional fa vint anys, les seves activitats han fascinat els amants de la música. Avui dia manté una carrera activa com a pianista, compositor i organista. Actua com a solista en grans sales internacionals com la Philharmonie de Berlín, el Musikverein de Viena, el Concertgebouw d'Amsterdam i el Suntory Hall de Tokyo, i col·labora amb algunes de les millors orquestres del món, com la Filharmònica de Viena, la Staatskapelle de Dresden o la NHK Symphony Orchestra. Músic de cambra apassionat, Armstrong ha treballat estretament amb artistes com Renaud Capuçon, Benjamin Appl o Julian Prégardien. Nascut el 1992 a Los Angeles, va obtenir una llicenciatura en Música a la Royal Academy of Music de Londres i un màster en Matemàtiques Pures a la Universitat Pierre i Marie Curie de París. Alfred Brendel ha guiat Armstrong com a professor i mentor des de 2005.