ticket CB
Beth Taylor, mezzosoprano
Hamish Brown, piano
Cançons de Harty, Debussy, Schubert, Rossini, Honegger, Fauré, Brahms i Elgar
Dilluns 26 d'agost 20:30 h
sold out
LiedTheFuture
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
La jove mezzosoprano escocesa Beth Taylor, lloada per la crítica per la seva veu fascinant, la seva expressivitat i la seva personalitat, debuta a la Schubertíada amb un elaborat programa en el qual el mar té una presència molt especial.
L'obra destacada
Les Sea Pictures d'Edward Elgar, molt estimades pel públic ja des de l'estrena, estan formades per cinc marines de caràcter molt diferent. Hi trobem mars que bressolen, furiosos, profunds o acollidors a port, amb música que es mou entre la grandiositat i l'intimisme més recollit; la seva bellesa fa que sigui una de les obres preferides del repertori de les mezzosopranos.
 
icon programRepertori
 
Hamilton Harty
My Lagan Love
Claude Debussy
Trois Melodies de Verlaine, L. 81
Franz Schubert
Meerestille, D. 216
Gruppe aus dem Tartarus, D. 583
Lied eines Schiffers an die Dioskuren, D. 360
Gioachino Rossini
La regata venziana
Arthur Honegger
Trois chansons de la petite sirène, H. 63
Gabriel Fauré
Poème d'un jour, op. 21
Johannes Brahms
Da unten im Tale, WoO. 33/6
Dort in den Weiden, WoO. 33/31
Es steht ein Lind, WoO. 33/41
Edward Elgar
Sea Pictures
 
Beth Taylor
Beth Taylor

Nascuda a Glasgow, la mezzosoprano Beth Taylor, lloada per les seves “impactant presència”, “coloratura sensacional” i “profunditat fascinant”, està en l'inici d'una important carrera internacional. És la guanyadora del 3r premi del Concurs Wigmore Hall 2019, i guanyadora del prestigiós Premi Elizabeth Connell 2022 per a veus dramàtiques. Ha actuat a la Deutsche Oper de Berlín, l'Òpera de Frankfurt, el Festival de Glyndebourne, l'Opernhaus de Zúric o l'Auditorio de Madrid amb papers com Erda i Primera Norna (Der Ring des Nibelungen), Bianca (Bianca e Falliero), Bradamente (Alcina), Arsace (Semiramide) o Cornelia (Giulio Cesare). És convidada sovint per les sales de concert d'Europa per cantar oratori i cançó. Ha actuat amb conjunts notables com el Dunedin Consort, la Cappella Mediterranea, el Ricercare Ensemble i l'Orchestra of the Age of Enlightenment, i amb notables pianistes com Julius Drake, Jonathan Ware, i l'estrella emergent Hamish Brown.

Hamish Brown
Hamish Brown

Hamish Brown és un pianista, arranjador i compositor britànic establert a Londres. Artista guardonat i versàtil, ha actuat com a acompanyant vocal, músic de cambra, pianista orquestral i solista en nombroses sales de prestigi a tot el Regne Unit i a l'estranger. Hamish és col·laborador habitual de molts dels millors cantants del Regne Unit; la seva tasca com a acompanyant l'ha portat a l'Oxford International Song Festival, l'International Lied Festival Zeist, l'Aldeburgh Festival, el Beethovenfest de Bonn, la Heidelberger Frühling, el Leeds Lieder Festival o el Wigmore Hall. És també molt actiu com a músic de cambra, actuant amb una àmplia gamma d'artistes instrumentals destacats en repertori divers. Com a pianista orquestral, Hamish ha actuat amb orquestres com l'Orquestra Simfònica del Royal College of Music, l'Orquestra Simfònica de la BBC, l'Orpheus Sinfonia i la Southbank Sinfonia.