Julia Kleiter, soprano
Julius Drake, piano
Lieder de Mendelssohn, C. Schumann, Brahms, Korngold i Mahler
icon dayDilluns 21 d'agost 20:30 h
ticket
sold out
A flor de pell. Julia Kleiter és una cantant de caràcter, una veritable artista que aprofundeix en el repertori i el fa seu per oferir interpretacions sempre profundament commovedores. Després de dos recitals absolutament memorables el 2021 i el 2022, recordats també per l’exuberant piano de Julius Drake, el duo ens proposa per tercera vegada un repertori que no podem deixar d'escoltar.
 
icon programRepertori
 
Felix Mendelssohn
Auf Flügeln des Gesanges, op. 34/2
Reiselied, op. 34/6
Morgengruss, op. 47/2
Allnächtlich im Traume, op. 86/4
Gruss, op. 19a/5
Neue Liebe, op. 19a/4
Clara Schumann
Sie liebten sich beide, op. 13/2
Ich stand in dunklen Träumen, op. 13/1
Die Loreley
Johannes Brahms
Meerfahrt, op. 96/4
Es schauen die Blumen, op. 96/3
Sommerabend, op. 85/1
Mondenschein, op. 85/2
Der Tod, das ist die kühle Nacht, op. 96/1
Von ewiger Liebe, op. 43/1
Erich Wolfgang Korngold
Vier Lieder des Abschieds, op. 14
Gustav Mahler
Lieder nach Gedichten von Friedrich Rückert
 
Julia Kleiter
Julia Kleiter

Julia Kleiter va fer el seu debut operístic el 2004, com a Pamina (Die Zauberflöte), a l'Òpera de la Bastilla de París. Ha interpretat, entre d'altres, els papers de Comtessa (Le nozze di Figaro), Ilia (Idomeneo), Agathe (Der Freischütz), Donna Anna (Don Giovanni) o Eva (Die Meistersinger von Nürnberg). Recentment, ha cantat l'Stabat Mater i el Requiem de Dvořák, Das Paradies und die Peri de Schumann, Ein deutsches Requiem de Brahms, La creació de Haydn, L'Oratori de Nadal de Bach i el Te Deum de Bruckner. Julia Kleiter ofereix sovint recitals de cançó al Wigmore Hall de Londres, a París, Madrid, Munic i a la Schubertiade Schwarzenberg. Actua regularment amb els pianistes Michael Gees i Julius Drake i ha actuat també a la Pierre Boulez Saal de Berlín, el Musikverein de Viena, el Mozarteum de Salzburg i la Philharmonie d'Essen.

Julius Drake
Julius Drake

Julius Drake viu a Londres i gaudeix d'una reputació internacional com un dels millors instrumentistes del seu camp, col·laborant amb molts dels principals artistes del món. «The New Yorker» l'ha descrit com un “pianista acompanyant sense parió”. Apareix regularment en els principals auditoris i festivals de música. El seu apassionat interès per la cançó ha generat invitacions per dissenyar sèries de cançons per al Wigmore Hall de Londres, la BBC i el Royal Concertgebouw, Amsterdam. La seva sèrie anual de recitals de cançons –Julius Drake and Friends– a l'històric Middle Temple Hall de Londres ha presentat recitals amb molts cantants destacats com Thomas Allen, Olaf Bär, Ian Bostridge, Angelika Kirchschlager, Iestyn Davies, Veronique Gens, Felicity Lott, Simon Keenlyside, Christopher Maltman o Christoph Prégardien.