Katharina Konradi, soprano
Ammiel Bushakevitz, piano
Lieder de Schubert i Schumann i cançons de Ginastera i Montsalvatge
Concert homenatge a Victoria de los Ángeles (1923 - 2005)
icon dayDiumenge 20 d'agost 19:30 h
ticket
sold out
La reina de Vilabertran. L'any 2018, Konradi va debutar a Vilabertran i va enamorar al públic, i l'idil·li continua. Els qui han presenciat les seves cinc actuacions al nostre festival admiren la perfecció del seu cant natural, la seva sofisticació, la seva elegància i el timbre exquisit, qualitats que li han valgut el títol de reina de Vilabertran.
 
icon programRepertori
 
Franz Schubert
Nähe des Geliebten, D. 162
Dass sie hier gewesen, D. 775
Die Liebe hat gelogen, D. 751
Heimliches Lieben, D. 922
Vor meiner Wiege, D. 927
An die Musik, D. 547
 
Ellens Gesang I, D. 837
Ellens Gesang II, D. 838
Ellens Gesang III, D. 839
Robert Schumann
Sehnsucht, op.51/1
Aufträge, op.77/5
 
Sechs Gesänge, op. 107
Alberto Ginastera
Cinco canciones populares argentinas, op. 10
Xavier Montsalvatge
Cinco canciones negras
 
Katharina Konradi
Katharina Konradi

Katharina Konradi va néixer a Bixkek, Kirguizistan, i és la primera soprano d'aquest país que té una carrera internacional com a cantant de lied, concert i òpera. Va fer el seu debut com a Ännchen (Der Freischütz) a l'Òpera Estatal d'Hamburg el 2018 i des de llavors ha estat membre del seu cos estable; tot seguit va debutar a l'Òpera de Dresden, l'Òpera Estatal de Baviera a Munic i el Festival de Bayreuth. Des de llavors ha impressionat el públic i la crítica cantant papers com Pamina (Die Zauberflöte), Marzelline (Fidelio), Gretel (Hänsel und Gretel), Susanna (Le nozze di Figaro), Zerlina (Don Giovanni), Nannetta (Falstaff), Zdenka (Arabella) o Sophie (Der Rosenkavalier). Fa recitals regularment a la Schubertíada, a la Schubertiade de Hohenems/Schwarzenberg, al Wigmore Hall de Londres, la Philharmonie de Colònia, la Heidelberger Frühling o a la Pierre Boulez Saal de Berlín, entre d'altres auditoris.

Ammiel Bushakevitz
Ammiel Bushakevitz

Nascut a Jerusalem, va començar a tocar el piano als quatre anys. Apassionat per la cançó poètica des de molt jove, és reconegut internacionalment com a un dels millors acompanyants de la seva generació i actua regularment en destacats auditoris a Europa, Amèrica del Nord, Àfrica, Àsia i Austràlia. Va començar els seus estudis a Sud-àfrica, on es va criar, i va estudiar després a la Hochschule für Musik und Theater “Felix Mendelssohn Bartholdy” de Leipzig i al Conservatori Nacional de Música de París. És guanyador de nombrosos concursos, incloent-hi el del Wigmore Hall a Londres o el de l'Hugo-Wolf-Akademie de Stuttgart. Un dels últims estudiants privats de Dietrich Fischer-Dieskau, col·labora amb Thomas Hampson a l'Academia de Lied a Heidelberg. A més de les seves activitats com a pianista, Ammiel també es dedica a la musicologia i està especialitzat en la investigació sobre Schubert i Wagner.