Katharina Konradi, soprano
Ammiel Bushakevitz, piano
Lieder de Schubert, Robert Schumann, Clara Schumann i Brahms
icon dayDiumenge 20 d'agost 19:30 h
ticket
La reina de Vilabertran. L'any 2018, Konradi va debutar a Vilabertran i va enamorar al públic, i l'idil·li continua. Els qui han presenciat les seves cinc actuacions al nostre festival admiren la perfecció del seu cant natural, la seva sofisticació, la seva elegància i el timbre exquisit, qualitats que li han valgut el títol de reina de Vilabertran.
 
icon programRepertori
 
Lieder de Schubert, R. Schumann, C. Schumann i Brahms
 
Katharina Konradi
Katharina Konradi

Katharina Konradi va néixer a Bixkek, Kirguizistan, i és la primera soprano d'aquest país que té una carrera internacional com a cantant de lied, concert i òpera. Va fer el seu debut com a Ännchen (Der Freischütz) a l'Òpera Estatal d'Hamburg el 2018 i des de llavors ha estat membre del seu cos estable. També ha cantat, per exemple, a la Semperoper de Dresden (2018/19) com a Zdenka (Arabella), al Festival de Bayreuth (2019 i 2021) com a jove pastor (Tannhäuser) i donzella-flor (Parsifal), i a l'Òpera Estatal de Baviera a Munic (2020/2021 i 2021/2022) com a Sophie (Der Rosenkavalier) i Susanna (Le nozze di Figaro). Fa recitals regularment a la Schubertíada, la Schubertiade a Hohenems/Schwarzenberg i al Wigmore Hall de Londres, i n'ha fet també la Philharmonie de Colònia i la Pierre Boulez Saal de Berlín.

Ammiel Bushakevitz
Ammiel Bushakevitz

Nascut a Jerusalem, va començar a tocar el piano als quatre anys. Apassionat per la cançó poètica des de molt jove, és reconegut internacionalment com a un dels millors acompanyants de la seva generació i actua regularment en destacats auditoris a Europa, Amèrica del Nord, Àfrica, Àsia i Austràlia. Va començar els seus estudis a Sud-àfrica, on es va criar, i va estudiar després a la Hochschule für Musik und Theater “Felix Mendelssohn Bartholdy” de Leipzig i al Conservatori Nacional de Música de París.Ammiel és guanyador de nombrosos concursos, incloent-hi el del Wigmore Hall a Londres o el de l'Hugo-Wolf-Akademie de Stuttgart. Un dels últims estudiants privats de Dietrich Fischer-Dieskau, col·labora amb Thomas Hampson a l'Academia de Lied a Heidelberg. A més de les seves activitats com a pianista, Ammiel també es dedica a la musicologia i està especialitzat en la investigació sobre Schubert i Wagner.