Dorothea Röschmann, soprano
Wolfram Rieger, piano
Lieder de Schumann, Mahler i Brahms
icon dayDimecres 23 d'agost 20:30 h
ticket
Mestres. Dorothea Röschmann és sens dubte una de les cantants més distingides i de més classe del circuit internacional. Opulència, control, colors, expressió… el seu instrument ho té tot a l’abast per posar-se al servei del repertori més exigent i lliurar interpretacions memorables. Al seu costat, la soprano tindrà un altre intèrpret amb mitjans gairebé il·limitats: Wolfram Rieger. Dos mestres ens esperen a Vilabertran.
 
icon programRepertori
 
Robert Schumann
Gedichte der Königin Maria Stuart, op.135
Gustav Mahler
Des Knaben Wunderhorn (selecció)
Johannes Brahms
Alte Liebe, op. 72/1
Auf dem Kirchhofe, op. 105/4
Der Tod, das ist die Kühle Nacht, op. 96/1
Unbewegte laue Luft, op. 57/8
Liebestreu , op. 3/1
Meine Liebe ist grün, op. 63/3
Wir wandelten, op. 96/2
Nachtigall, op. 97/1
Von ewiger Liebe, op. 43/1
 
Dorothea Röschmann
Dorothea Röschmann

Nascuda a Flensburg (Alemanya) va ser membre de la Deutsche Staatsoper de Berlín on el 2017, després d'haver-hi cantat més de 20 papers, va ser guardonada amb el títol de Kammersängerin. És una convidada habitual del Festival de Salzburg i la Wiener Staatsoper. Ha cantat també a La Monnaie, l'Opéra Bastille, la Royal Opera House i el Teatro alla Scala. Els seus debuts recents inclouen Elisabeth (Tannhäuser) a la Semperoper de Dresden i Ariadne (Ariadne auf Naxos) al Festival Internacional d'Edimburg. És una reconeguda recitalista i els seus concerts recents inclouen el Wigmore Hall, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Wiener Konzerthaus i sales de concerts de Madrid, Barcelona, Colònia i Brussel·les, així com els Festivals de Munic i Schwarzenberg. També ha aparegut freqüentment en concerts a Nova York, Chicago i Los Angeles.

Wolfram Rieger
Wolfram Rieger

Va estudiar a la Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a la Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlin i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó. És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertíades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i el Konzerthaus i el Musikverein de Viena. Ha acompanyat, entre d'altres, Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.