ticket CB
Èlia Farreras-Cabero, soprano
Lucas Huber Sierra, piano
 
Inés López, mezzo
Jesús López Blanco, piano
 
Lieder by Schubert & others
Artists "Lied the Future" 2024: Academy Christiane Iven & Wolfram Rieger
sold out
LiedTheFuture
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
El pianista i professor Wolfram Rieger, amic de la Schubertíada des de la primera edició i un referent imprescindible de l'Acadèmia, comparteix enguany la tutoria amb la soprano Christiane Iven, ara retirada dels escenaris i intensament dedicada a la docència; la seva activitat se centra a la Hochschule für Musik und Theater de Munic. Rieger i Iven són els tutors dels duos formats per Èlia Farreras i Lucas Huber Sierra i per Inés López i Jesús López Blanco, que en aquest concert presentaran la feina feta durant tot el curs i, molt especialment, durant la setmana prèvia.
 
icon programRepertoire
 
Lieder by Schubert and others
 
Èlia Farreras-Cabero
Èlia Farreras-Cabero

Èlia Farreras-Cabero, born in 1999, studied with Elisenda Cabero at the Escola de Música i Conservatori Professional de Sabadell. She is currently studying at the Hochschule für Musik Hanns Eisler in Berlin with Britta Schwarz. She complements her studies with great specialists, including Wolfram Rieger, Martin Bruns, Christoph Prégardien, Thomas Quasthoff, Lluís Vilamajor or Ulrich Messthale. She has performed in such emblematic halls as the Konzerthaus in Berlin, the Deutsche Oper in Berlin, the Palau de la Música Catalana, L'Atlantida in Vic or La Farándula in Sabadell.

Inés López
Inés López

Nascuda en 1999, es va graduar a l'Escuela Superior de Canto de Madrid (ESCM) el 2022 i hi va rebre el premi de l'Asociación de Amigos de la ESCM al Premio Fin de Carrera Lola Rodríguez Aragón. Ha estat guardonada també amb el 2n premi i el premi Nuevo Talento en el III Concurso Nacional de Canto “Ciudad de Albacete”, el Premio de Zarzuela en el XXXIX Concurso Internacional de Canto “Ciudad de Logroño” i el 2n Premi i el Premio de Zarzuela en el II Concurso Internacional de Canto “Alcalá de Henares”. Va ser finalista en el IX Concurso Internacional de Canto “Alfredo Kraus” i ha estat beneficiària de la beca Deutschlandstipendium. Actualment, realitza un màster d'òpera en la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Stuttgart. En el terreny del lied, va ser seleccionada com LIFE New Artist pel Lied Festival Victoria de los Ángeles i col·labora sovint amb el pianista Jesús López Blanco.

Lucas Huber Sierra
Lucas Huber Sierra

Lucas Huber Sierra was raised in Madrid, where he began his musical training. He completed his studies in Cologne and Lübeck with the highest marks in the classes of Joseph Anto Scherrer and Konrad Elser. Further mentors include Claudio Martínez Mehner, Pierre-Laurent Aimard, Anthony Spiri, Thomas Quasthoff and Christoph Prégardien. During the academic course 24/25 he is a scholarship holder of the Heidelberger Frühling lied academy, under the artistic direction of Thomas Hampson. In addition to his occupation as a piano teacher, he works as an accompanist at the HfM Hanns Eisler for the voice class of Stephan Rügamer. As a prize winner of major international competitions, Lucas has recorded for broadcasts by various German radio stations. Currently, he is studying song accompaniment with Wolfram Rieger in Berlin.

Jesús Lopez Blanco
Jesús Lopez Blanco

Llicenciat en Piano a Musikene i en Història i Ciències de la Música a la Universitat de La Rioja, aquest pianista gallec (Lugo,1990) s'especialitza en música de cambra i acompanyament vocal. Cursa el màster de Lied “Victoria de los Ángeles” a l'ESMUC becat pot la Fundació Victoria de los Ángeles, i un màster de Liedgestaltung a la Hochschule für Musik de Freiburg im Breisgau. Guardonat com a integrant de duos de cant i piano en diversos concursos, la seva activitat com a intèrpret l'ha dut a tocar a Alemanya, Itàlia, França i Espanya, participant en festivals com Volcadiva, LIFE Victoria o la Schubertíada, i acompanyant Josep Ramon Olivé, Cecilia Rodríguez, Belén Roig, Sebastià Peris, o Rocío Pérez. Actualment, compatibilitza la seva faceta interpretativa amb la docència en el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i l'Escola Superior de Canto de Madrid.

 
 
 

The artists are grant holders of the "Lied the Future" program sponsored by the Banco Sabadell Foundation

Banc Sabadell Fundació